Üdvözöljük a weboldalunkon! iroda@horecacenter.hu Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox (v.58+)
Flags
Magyar

Pénznem:

HUF

Rólunk

 

Az Impex 2000 HoReCa Center Kft. 1990-ben alakult azzal a céllal, hogy kiszolgálja a vendéglátást. Az elmút 30 évben a cég folyamatosan fejlődött és mára a HoReCa szegmens fő beszállítója lett. A vendéglátás szereplőinek kínálunk akár komplett megoldásokat is, hogy egy alkalmi rendezvény vagy egy folyamatos éttermi beszerzés, árupótlás a lehető leggördülékenyebben menjen végbe. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk ezen a terület, így képesek vagyunk kiszolgálni és segíteni minden vendéglátóipari résztvevőt, közintézményeket, üzemi konyhákat, étkeztetést akár nagy mennyiségű árubeszerzésben is.

 

A HoReCa Center 2020-ra 7 országból importál közvetlenül, de jellemzően magyarországi beszállítókat részesítjük előnyben. Jelenleg 65 beszállítóval vagyunk folyamatos kapcsolatban, és így a legtöbb problémára tudunk megoldást kínálni. 1300 raklapos árukészlettel rendelkezünk, hogy az időszakosan gyártott termékek ellátása is folyamatosan biztosítva legyen.

 

2005 óta a HoReCa Center fontos célkitűzése a valós környezetvédelem. Tudatosan keressük az iparágunkban a fenntartható megoldásokat, és az olyan termékeket, amik beleillenek a körkörös gazdaság fogalmába. Nagyon fontos a környezetünk védelme, és hogy a lehető legtöbb termék újrahasznosítható vagy újrahasznosított alapanyagból készüljön.

 

Nagy hangsúlyt fektetünk a beszállítóink kiválasztására, hogy a termékek megfelelő minőséggel rendelkezzenek. Az általunk forgalmazott termékek eredete beazonosítható, igény esetén készséggel bemutatjuk a szükséges engedélyeket és adatlapokat. Minden reklamációt kivizsgálunk, a hibás termékeket pedig azonnali hatállyal kicseréljük. A felmerülő panaszokat az iroda[at]horecacenter.hu e-mail címre várjuk.

 

Egyik legfontosabb célunk, hogy levegyünk az Ön válláról a termékcsoporttal kapcsolatos terheket, és egy helyről megoldható legyen ezen termékek beszerzése! Reméljük Ön is megtalálja nálunk, amire szüksége van! Amennyiben további kérdések merülnek fel Önben, keressen minket bizalommal.

Horváth István
Ügyvezető