Üdvözöljük a weboldalunkon! iroda@horecacenter.hu Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox (v.58+)
Flags
Magyar

Pénznem:

HUF

Corelle és Vision profi termékcsalád

A CORELLE terméksorozat egyedi technológiával fejlesztett üvegből készül, melynek neve  Vitrelle, amit a világon csak egy gyárban, Corning-ban (NY), Amerikában állítanak elő.

A Vitrelle három rétegű, hőkezelt üveg. Felejtsük el a szokásos fehérüveg termékeket!

 

A CORELLE termékek akár 2 méter magasből elejtve sem törnek el, vagy csorbulnak ki, továbbá fagyaszthatóak, sütőbe rakhatóak (akár közvetlenül a fagyasztóból) és mosogatógépekben is moshatóak. Íme a tányér, amely minden háztartásban és vendéglátó egységben tökéletes megoldás. 

 

A pihekönnyűség és a vékonyság két olyan további tulajdonság, mely kiválló választássá teszi, ugyanis ennek köszönhetően könnyen stócolható, ezáltal kevés helyet foglal. A pincérek is fellélegezhetnek, nem kell többé nehéz tányérokat cipelniük!

 

VISIONS terméksorozat alapanyaga a Pyroceram, melyet eredetileg az 50-es években használtak a rakéták védőpaizsaiban, ezért ezek a termékek teljesen multifunkcionálisak mivel tűzhelyen, sütőben és fagyasztóban is egyaránt használhatóak. Mikrózhatóak és mosogatógépben is moshatóak, illetve az ételek illatai nem ivódnak bele az anyagába. Számtalan dizájnban és méretben elérhetőek, illetve az üveg átlátszóságának köszönhetően teljesen megfigyelhető a főzés folyamata.

CSAK RENDELÉSRE! (Rendelés leadásától számítva, megközelítőleg 3 hét szükséges a termék megérkezéséig)

 

További videókhoz kattintson ide!